Thursday, November 17, 2011

Official Label

Presenting our official label


credit to insangpari...secara rasminya label ini akan diletakkan di semua product from mamAlya boutique..



5 ::Comments:::

ummu muhammad said...

noen berape harge label mcm ni? mcm best je nk letak kat telekong :D

NoEn said...

kalau yg mcm ni kene order byk..ni kite order 3000pcs..tp klo mula2 ni, ummu boleh guna yg ribbon dulu..dulu kita pn guna yg ribbon jer..br je upgrade kpd yg sulam nih..

klo yg ribbon tu leh tgk kat
http://kucinpurple.blogspot.com/

dia ad yg satin dan grossgrain..kite suggest yg grossgrain sebab lg thn dia punya ribbon tu

ummu muhammad said...

ok noen..tq very much! ;)

farmy's said...

wah.. cantik label baru..

saya baru minggu lepas order kat indon.. murah sikit.. hehhee..

NoEn said...

tq...dh lama dh label ni..
sy punya ni tak mahal sgt(for me la)
rm290 for 3000pcs termasuk pos..hasilnya sgt puas hati dan cepat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...