Wednesday, April 18, 2012

Birthday dress

Last saturday we had a small birthday party..yeah my little girl turns 2 years old..so we did a simple birthday party for her.. I sew for her a dress..a layered dress


and a tunic for her chu...



i'm so happy when see both of them wearing the dress and tunic..so lovely ;)

tadaaa...see ya next time ;)

2 ::Comments:::

TinyTini said...

ala, suka nya tunic ni..teringin nakwat tuk tasnim tp macam stuck je nak try & error..awak beli pattern yg kat etsy tu mane satu ek?sng ikut tak? sbb tini pernah beli online pastu mcm susah giler nak ikut..huhu~~

NoEn said...

tini, both pattern bg sy ok..no prob..xperlu alter sana sini..instruction pun senang nk paham (erk sy tak ikut mana pun instruction dia tu..main jahit jer..hehe)

mmg tak dinafikan some pattern mmg kita kene adjust balik..pernah gak terkena mcm tu...

layered dress tu sy beli kat sini
http://www.ellieinspired.com/apps/webstore/products/show/2256207

tunic tu plak sy beli kat sini
http://www.sisboom.com/patterns/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...