Thursday, May 30, 2013

Another Shop ^_^

Alhamdulillah after delayed for few times, dengan lafaz Bismillah saya merasmikan LITTLE ALYA SHOP...ahaks macam banyak giler kan kedai...xde la sebelum ni saya campur adukkan product handmade saya dengan yang bukan handmade...macam tak best je kan campur semua dlm satu blog/page, so buat la satu lagi blog lain...basically barang yang dijual di blog little alya adalah Cloth Diapers, Tropika VCO & Herbasuci dan pati delima.

jemput la singgah ke kedai kami yang satu lagi tu ye...terima kasih kerana terus menyokong kami...love u all *hugs*


15 ::Comments:::

Ummu Muhammad said...

muge sukses mama alya!!!

zue_ra said...

Good luck ..

umialya said...

good luck

Nisah Idham said...

gud luck.. InsyaAllah nisah akan kesana untuk menyopping ape2 yg patut hehhe

Nor Salmi said...

Good luck mama Alya! Moga perniagaan terus berkembang..

Etuza Ezawarna said...

semoga dimudahkan urusan perniagaan ya

MaMa Rey said...

good luck..:)

wan nurul hezrina abd halim said...

gud luck..suka tgk cd..yg gmbr kartun2 cumil=)

syafiqakarim said...

serangggg

syiela said...

moga terus success ya

Etuza Ezawarna said...

datang lagi sini ya..semoga dimudahkan urusan..tahniah

n O e s u h a i m i said...

wah...rajin berniaga..moga berjaya...

Yumida Huda said...

WAH..PELBAGAI BRGN DI JUAL KAT ONLINE SHOP MAMA ALYA NIH
MOGA SENTIASA SUKSES YE

follow sini..ke 127..jemput singgah ke blog Yumida http://umikasum.blogspot.com

Mas Zull said...

assalamualaikum mamalya...semoga berjaya yer...;)

ibunaznoy said...

salam kenal mamaalya..
tahniah ats pmbukaan kedai baru little alya shop..smoge suksess spjg berbisnes..

*kbetulan sy pun br bukak pages fb littlealya wardrobe hehe..jmput singgah ye..

https://www.facebook.com/pages/Littlealya-wardrobe/278514838950814

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...