Tuesday, May 14, 2013

Orders from Hanna Khalis...

A million thanks to Hanna Khalis for the orders...she is one of my loyal customers... Dah banyak dress dah kot saya jahit for her little princess Dhiea...Thanks dear sebab suka my workmanship...

Special thing about eloise dress is the ruffles on the front bodice...cute and comel (for me la) hehehe


Layers of circle skirt make this dress look different... 


I love this dress too...its a circle skirt dress...


and last but not least (sbb ada lagi yang belum dijahit) a tiered skirt for mama, a twirly dress for Dhiea...and i love these combo too...alahai mama alya ni semua dia suka..haha



all these dresses used our fabric collections...

interested? do email me or just go to our FANPAGE to order
email: mamalya.boutique@gmail.com



Disclaimer: 
All the photos that i upload at blog are a little bit back dated...for the latest photos or updates, do follow our FB fanpage ^_^



1 ::Comments:::

soclose2213 said...

Hihihi memang suka dgn hasil jahitan tuan kedai ini..puas hati sangat2.. Dh 2x raya jd pelanggan tetap noen...

Dua tu dh pki..ada tinggal 2 je blum pki sayangggg hihi. Mmng cantik.

Hari tu hubby ada belikan bj dhiea kat sogo berjenama tp kain & jahitan x sempurna..hihihi..org kata klu nk cantik jahit sendiri kan..tp jahit dress simple bolehla klu yg ruffle n kembang x passs..

Anyway tq noen.. Luv & adore ur sewing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...