Tuesday, November 19, 2013

Hadiah GA & Swap

For sure, absolutely sure cerita ni sudah basi...few months back (sudah lupa bila) mamalya boutique menjadi salah seorang daripada sponsor giveaway untuk seorang blogger ni...sadly saya sudah lupa link untuk ke blog tersebut...namun hadiah telah selamat dipos kepada pemenangnya...


Ini pula adalah swap towel antara group member NV950 (FB group)...pun sudah lupa bila berlangsungnya swap ni...kalau tak silap sebelum ramadhan hari tu...entah la sebab entry ini sudah lama terperap dalam draft...tiada masa atau lebih tepat asyik lupa untuk publish entry ini...huhuhu

Khas untuk partner swap saya nun jauh di sarawak


Price starts from RM38 for adult size and RM25 for kids size(inclusive towel, embroidery/applique and wordings)...In syaa Allah we use high quality grade towels...100% cotton, thick and soft...

interested? do email me or just go to our FANPAGE to order
email: mamalya.boutique@gmail.com


Disclaimer: 
All the photos that i upload at blog are a little bit back dated...for the latest photos or updates, do follow our FB fanpage ^_^


Wednesday, November 13, 2013

Personalized Towel

Lama nya blog ni terabai...ampun kan kami...order dari puan Leen beberapa bulan lepas..baru sempat nak up entry...oh my bad T_T

for the time being orders for custom made dress are closed...except for personalized towel and personalized travel pillow...




Price starts from RM38 for adult size and RM25 for kids size(inclusive towel, embroidery/applique and wordings)...In syaa Allah we use high quality grade towels...100% cotton, thick and soft...

interested? do email me or just go to our FANPAGE to order
email: mamalya.boutique@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...