Friday, October 16, 2015

Tuala untuk Hantaran Pertunangan

Gambar siap digubah yang dikirimkan oleh pelanggan

Antara tempahan tuala untuk dijadikan hantaran pertunangan...

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami di page mamalya boutique atau whatsapp 019-6645539


Friday, August 14, 2015

Towel kanak-kanak

بسم الله الرحمن الحيم...
Selamat hari raya semua!!! Belum terlambat lagi kan? Hehe...susah betul nak ambil masa untuk update blog...

Alhamdulillah tempahan untuk personalized towel sentiasa ada...tak pernah putus...dan ini adalah antara the latest one dan telah selamat ditangan customer...terima kasih puan kerana order dengan kami...halalkan mana² yang terkurang ya...

Untuk tempahan towel biasanya kami ambil masa antara seminggu ke dua minggu untuk menyiapkan tempahan bergantung kepada waiting list...kami akan cuba yang terbaik untuk memuaskan hati pelanggan.... InsyaAllah


Boleh cuci mata atau latest update kat ig @mamalya_boutique dan juga fb page mamalya boutique


for order(s) or inquiry(s) do PM us at 
💌 https://www.facebook.com/messages/mamAlya.boutique
📲 whatsApp/telegram 019-664 5539


Monday, June 29, 2015

Bagtag

Selain daripada keychain I Am, bag tag juga mendapat sambutan yang baik daripada customers...Alhamdulillah...

Ada customer hanya tulis nama kat depan, dan ada juga yang tulis no phone kat belakang...ini semua boleh dirunding...

Boleh cuci mata atau latest update kat ig @mamalya_boutique dan juga fb page mamalya boutique


for order(s) or inquiry(s) do PM us at
💌 https://www.facebook.com/messages/mamAlya.boutique
📲 whatsApp/telegram 019-664 5539


Monday, June 1, 2015

Our IG

Bismillah....lets follow our IG @mamalya_boutique ...baru berjinak-jinak dengan IG platform...thanks for the supports ❤❤❤


Friday, May 15, 2015

Happy Teacher's Day






Alhamdulillah.... Antara orders untuk hari guru, bagtag dan keychain I AM & ....dalam process pun ada lagi...Alhamdulillah

Harga untuk keychain RM5 each, bagtag RM10

for order(s) or inquiry(s) do email me or just go to our FANPAGE to order
email: mamalya.boutique@gmail.com
WhatsApp: 019 664 5539

Thursday, May 14, 2015

Owlies peasant top



Dress ni dah lama jahit...tahun lepas lagi...rindu nak aktif menjahit macam dulu tapi sekarang sangat slow aktiviti menjahit...huhu


Sunday, April 19, 2015

Keychain I AM dan Bag Tag

Alhamdulillah walaupun slow sikit hasil jahitan namun tempahan untuk sulaman sentiasa ada, tak pernah putus...Alhamdulillah

Ni antara keychain I AM yang ditempah oleh my lovely customers...tq darls ;







Dan selain keychain I AM, bag tag juga mendapat sambutan...Alhamdulillah






Harga:

Keychain I AM & I Love RM5 each, buy 10 free 1...untuk bulk order boleh PM for the best price depends on quantity yang di order

BagTag RM 10 untuk depan sahaja with max 5 huruf nama, depan belakang RM15



for order(s) or inquiry(s) do email me or just go to our FANPAGE to order
email: mamalya.boutique@gmail.com
WhatsApp: 019 664 5539


Friday, January 9, 2015

Fenomena Keychain I AM

Alhamdulillah walaupun agak terlambat follow fenomena yang melanda di kalangan geng embroiderers, masih ada rezeki kami...ada juga yang berkenan dan tempah keychain ni...alhamdulillah
Kalau ada pembaca yang ingin tempah keychain ni boleh WhatsApp saya 019-664 5539





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...